HET wandelweekend in het kader van ons 75 jarig bestaan zit er weer op

Op 7 en 8 september organiseerden wij ons wandelweekend. Onze parcoursen waren klaar, het wandelboekplaatje was er en ons clubgebouw was klaar om de wandelaars te ontvangen.

Zelfs het weer zat ons mee. Op de eerste dag waren er 70 deelnemers. Voornamelijk de 25 en 15 km waren in trek. De zaterdag was voor ons wat teleurstellend. Slechts 40 deelnemers verschenen aan de start. De meeste deelnemers waren erg tevreden over het parcours en nog meer over het lekkere ijsje na afloop .

Een van de wandelaars had tijdens de wandeling een mooie fotoreportage gemaakt. Deze reportage is te bekijken via de volgende link: https://photos.app.goo.gl/XZKQi3FqAjYsR8Sy8

Een wandelweekend organiseren is veel werk en erg leuk om te doen. Maar als er zo weinig belangstelling voor is, moet je gaan kijken of je er mee door wilt gaan. Ook het te kort aan vrijwilligers speelt een rol. Om deze twee redenen heeft het bestuur en de wandelcommissie besloten om de komende jaren geen wandelweekend meer te gaan organiseren. Wie weet is ons 80 jarige jubileum ( over 5 jaar) een goede optie om het nog eens te proberen. We gaan het zien.

Wel blijven wij natuurlijk onze Avondvierdaagse organiseren.

Alle mensen die meegedaan hebben met onze wandel weekenden: Bedankt