Regiobijeenkomsten ALV

Regiobijeenkomsten ALV

ALV BridgeBond op 25 november in NDC
Dit jaar zal de jaarlijkse ALV van de BridgeBond op zaterdagochtend 25 november weer live zijn! En dit keer in ons eigen NDC Den Hommel in Utrecht. Daarnaast zullen we een livestream organiseren, waardoor de ALV ook op afstand gevolgd kan worden. In Den Hommel verwelkomen we graag per club (maximaal) twee afgevaardigden.

Regiobijeenkomsten
We hebben gemerkt dat de clubbestuurders vooraf graag mee willen denken en praten over de plannen en besluiten van de ALV. Voorafgaand aan de ALV organiseren we in september en oktober vier regiobijeenkomsten, waar we met clubs in gesprek willen gaan over de onderwerpen die hen bezig houden, zoals ledenwerving, het behoud van bestaande leden, contributie, het opleiden van nieuwe bridgers en het realiseren van onze plannen en ambities.

Een van onze ambities is dat iedere bridger één nieuwe bridger aandraagt, zodat onze community groeit en we de financiële middelen hebben om onze ambities, waaronder het behoud van Bridge voor toekomstige generaties, te kunnen realiseren. Daarom dagen we alle bestuursleden die naar de regiobijeenkomst komen uit om één potentiële bridger (4 -99 jaar😊) mee te nemen. Voor deze potentiële bridgers organiseren we een speciale clinic KwikBridge. We sluiten gezamenlijk de bijeenkomst gezellig af met een hapje en een drankje! De regiobijeenkomsten vinden plaats op:

Het bericht Regiobijeenkomsten ALV verscheen eerst op Nederlandse Bridge Bond.